Αυστραλιανό Ποδόσφαιρο Apex Sports

ΕΚΤΑΚΤΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ:

AFL: Τα τελικά ζευγάρια των πλέι-οφ

AFL: Τα τελικά ζευγάρια των πλέι-οφ

Οι οκτώ ομάδες που θα διεκδικήσουν τον τίτλο και οι μεταξύ τους μάχες.

Με το πέρας της 23ης και τελευταίας αγωνιστικής της κανονικής περιόδου του AFL, διαμορφώθηκε παράλληλα και η τελική εικόνα των πλέι-οφ που θα αρχίσουν το τριήμερο 1-3 Σεπτεμβρίου. Οι οκτώ πρώτοι της βαθμολογίας θα μονομαχήσουν σε μονούς νοκ-άουτ αγώνες, σε τέσσερις φάσεις, με το τελευταίο σκαλοπάτι να αποτελεί τον μεγάλο τελικό που θα διεξαχθεί στο MCG της Μελβούρνης στις 24 Σεπτεμβρίου.

Στον πρώτο γύρο, η πρωταθλήτρια της regular season Geelong θα συγκρουστεί με το 4ο Collingwood, ενώ η 2η της βαθμολογίας Melbourne θα αναμετρηθεί με το 3ο Sydney. Επίσης η 5η Fremantle θα συγκρουστεί με τους 8ους Western Bulldogs, ενώ το 6ο Brisbane με το 7ο Richmont.

Οι νικητές των δύο πρώτων ζευγαριών θα περάσουν απευθείας στα ημιτελικά, ενώ οι ηττημένοι τους θα παίξουν στον 2ο γύρο απέναντι στους νικητές των δύο τελευταίων ζευγαριών, έχοντας έτσι μία δεύτερη ευκαιρία. Αντιθέτως, οι ηττημένοι των δεύτερων ζευγαριών μένουν οριστικά εκτός συνέχειας.

Τελευταία άρθρα Αυστραλιανό Ποδόσφαιρο

Video Αυστραλιανό Ποδόσφαιρο

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και λάβετε ενημερώσεις στα εισερχόμενά σας. Δεν θα σας στείλουμε spam και σεβόμαστε το απόρρητό σας.