Αυστραλιανό Ποδόσφαιρο Apex Sports

ΕΚΤΑΚΤΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ:

Εκτελεστικός Διευθυντής του Essendon για… 24 ώρες ο Θόρμπερν!

Εκτελεστικός Διευθυντής του Essendon για… 24 ώρες ο Θόρμπερν!

Απίστευτα πράγματα στους Essendon Bombers! Λιγότερες από 24 ώρες μετά την ανακοίνωση της πρόσληψης του Άντριου Θόρμπερν ως εκτελεστικού διευθυντή, εκείνος παραιτήθηκε από τη θέση του.

Αυτή η εξέλιξη ήρθε ως συνέχεια της αποκάλυψης πως ο Θόρμπερν είναι επικεφαλής του εκκλησιαστικού κινήματος “City On A Hill” (Πόλη Πάνω Στον Λόφο), το οποίο χαρακτηρίζεται για αμφιλεγόμενες θέσεις σε ζητήματα εκτρώσεων και ερωτικών σχέσεων μεταξύ ατόμων του ίδιου φύλου.

“Είχα την εικόνα ενός συλλόγου που δεν ήταν υπό κατάρρευση και φοβισμένος καθώς με σωστή ηγεσία και όραμα μπορούσε να επανέλθει δυναμικά.

Ωστόσο, σήμερα μου έγινε σαφές πως η προσωπική Χριστιανική μου πίστη δεν είναι ανεκτή ή επιτρεπτή στην κοινή γνώμη, τουλάχιστον από μερικούς και ίσως από πολλούς.

Έπρεπε να κάνω συμβιβασμούς πέρα από το επίπεδο που μου επέτρεπε η συνείδησή μου. Ο κόσμος πρέπει να μπορεί να κατανοεί τις διαφορετικές οπτικές σε περίπλοκα προσωπικά και ηθικά ζητήματα.

Έτσι θα μπορέσουμε να ζήσουμε όλοι μαζί, με αυτές τις διαφορές μας οι οποίες πάντα γίνονται σεβαστές. Η συμπεριφορά είναι το κλειδί. Αυτό είναι σημαντικό μέρος της ανεκτικότητας στην ποικιλία που χαρακτηρίζει την κοινωνία μας», ανέφερε ο Θόρμπερν σε ανακοίνωση που συνόδευε την παραίτησή του.

Σημειώνεται πως ο Θόρμπερν είχε διατελέσει στο παρελθόν και επικεφαλής της Εθνικής Τράπεζας της Αυστραλίας.

Τελευταία άρθρα Αυστραλιανό Ποδόσφαιρο

Video Αυστραλιανό Ποδόσφαιρο

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και λάβετε ενημερώσεις στα εισερχόμενά σας. Δεν θα σας στείλουμε spam και σεβόμαστε το απόρρητό σας.