Αυστραλιανό Ποδόσφαιρο Apex Sports

ΕΚΤΑΚΤΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ:

Απολύθηκε ο Ράτεν από τη St. Kilda!

Απολύθηκε ο Ράτεν από τη St. Kilda!

Αιφνίδιο τέλος μπήκε στη συνεργασία του Μπρετ Ράτεν με τη St. Kilda. Ο πρόεδρος του συλλόγου Άντριου Μπάσατ, σε συμφωνία με τον εκτελεστικό διευθυντή Σάιμον Λέθλιν, αποφάσισαν να τερματίσουν την παρουσία του 51 ετών τεχνικού στον πάγκο της ομάδας. Επρόκειτο για μία εξέλιξη εντελώς απρόσμενη, μιας και ο Ράτεν είχε υπογράψει επέκταση συμβολαίου μόλις τον περασμένο Ιούλιο.

Ο Ράτεν είχε αναλάβει τους Saints προς τα τέλη του 2019 ως υπηρεσιακός τεχνικός, κερδίζοντας στη συνέχεια τη μονιμοποίησή του. Το 2020 οδήγησε την ομάδα στα πλέι-οφ μέσω της 6ης θέσης στη βαθμολογία, ενώ το 2021 και φέτος τερμάτισε 10η (σε σύνολο 18 ομάδων).

Στις 8 Ιουλίου ο Ράτεν υπέγραψε διετή ανανέωση συμβολαίου, ωστόσο οι διοικούντες τον σύλλογο αποφάσισαν πως αυτή η ενέργεια ήταν λανθασμένη, προχωρώντας σε απόλυσή του. Σημειώνεται πάντως πως στα επτά ματς που έδωσε η St. Kilda μετά την ανανέωση του Ράτεν, πήρε μόλις δύο νίκες.

Πλέον, ο σύλλογος της Μελβούρνης αναζητά τον διάδοχό του, ο οποίος θα χτίσει την ομάδα ενόψει της σεζόν του 2023.

Τελευταία άρθρα Αυστραλιανό Ποδόσφαιρο

Video Αυστραλιανό Ποδόσφαιρο

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και λάβετε ενημερώσεις στα εισερχόμενά σας. Δεν θα σας στείλουμε spam και σεβόμαστε το απόρρητό σας.