Αυστραλιανό Ποδόσφαιρο Apex Sports

ΕΚΤΑΚΤΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ:

Ανανέωσε με St. Kilda ο Μπάιτελ

Ανανέωσε με St. Kilda ο Μπάιτελ

Για τουλάχιστον έναν ακόμη χρόνο θα βρίσκεται στο δυναμικό της St. Kilda ο Τζακ Μπάιτελ. Ο 22χρονος μέσος, αν και φέτος δεν κατέγραψε ούτε μία συμμετοχή με την πρώτη ομάδα, ήταν εδώ και εβδομάδες το “μήλον της έριδος” για αρκετούς συλλόγους του AFL, οπότε οι Saints φρόντισαν να τον διατηρήσουν στις τάξεις τους με υπογραφή μονοετούς συμβολαίου.

Ο Μπάιτελ εντάχθηκε στη St. Kilda μέσω του Draft στα τέλη του 2018, έχοντας όμως ήδη ένα πρόβλημα στη μέση. Αυτό το πρόβλημα εν τέλει τον κράτησε εκτός γηπέδων για ολόκληρο το 2019, ενώ και το 2020 που έκανε ντεμπούτο στα μέσα της σεζόν κρίθηκε ακόμη ανέτοιμος, με αποτέλεσμα να καταγράψει μόλις τρεις συμμετοχές.

Το 2021 ήταν η πιο πλήρης σεζόν του, με 13 συμμετοχές και κάποιες αξιοπρόσεκτες εμφανίσεις, όμως το 2022 οι Saints προτίμησαν να του δώσουν αγωνιστικό χρόνο στο VFL μέσω της ομάδας Sandringham, όπου ο Μπάιτελ έπαιξε σε 12 ματς.

Πλέον, αν και το συμβόλαιό του ολοκληρώθηκε δίχως να έχει δημιουργήσει ενθαρρυντικές προοπτικές, τα αγωνιστικά του στοιχεία ώθησαν τους Saints να του δώσουν άλλη μία ευκαιρία, σε συνάρτηση και με το γεγονός πως και άλλες ομάδες του AFL έδειξαν ενδιαφέρον για τον Μπάιτελ, θεωρώντας τον ένα… στοίχημα που αξίζει το ρίσκο του.

Τελευταία άρθρα Αυστραλιανό Ποδόσφαιρο

Video Αυστραλιανό Ποδόσφαιρο

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και λάβετε ενημερώσεις στα εισερχόμενά σας. Δεν θα σας στείλουμε spam και σεβόμαστε το απόρρητό σας.