Αυστραλιανό Ποδόσφαιρο Apex Sports

ΕΚΤΑΚΤΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ:

Ενδιαφέρον της St. Kilda για επιστροφή του Ρος Λάιον!

Ενδιαφέρον της St. Kilda για επιστροφή του Ρος Λάιον!

Μία από τις σπουδαιότερες μορφές των St. Kilda Saints των τελευταίων δεκαετιών, ο Ρος Λάιον, είναι σε συζητήσεις με τον σύλλογο για την προοπτική επιστροφής του. Ο προπονητής που οδήγησε τους Saints δύο σερί χρονιές στον μεγάλο τελικό του AFL (2009, 2010) και βρέθηκε συνολικά την τεχνική ηγεσία της ομάδας την πενταετία 2007-2011, είναι πολύ πιθανό σύντομα να ξαναβρεθεί στα… παλιά του λημέρια.

Ο 56χρονος σήμερα Λάιον είναι δίχως σύλλογο από το 2019, όταν και τερματίστηκε η συνεργασία του με τους Fremantle Dockers. Από την πλευρά της, η St. Kilda πριν λίγες ημέρες προχώρησε στην απόλυση του Μπρετ Ράτεν, αν και είχε ανανεώσει μαζί του το συμβόλαιο για δύο χρόνια μόλις τον Ιούλιο.

Ο Λάιον από την πλευρά του όχι μόνο επιβεβαίωσε τις συνομιλίες με τον σύλλογο της Μελβούρνης, αλλά εξέφρασε την επιθυμία του αυτές να καταλήξουν σε συμφωνία συνεργασίας. Μέσα στις επόμενες ημέρες, λοιπόν, είναι πολύ πιθανό να υπάρξουν σημαντικά νέα από αυτό το μέτωπο.

Τελευταία άρθρα Αυστραλιανό Ποδόσφαιρο

Video Αυστραλιανό Ποδόσφαιρο

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και λάβετε ενημερώσεις στα εισερχόμενά σας. Δεν θα σας στείλουμε spam και σεβόμαστε το απόρρητό σας.