Αυστραλιανό Ποδόσφαιρο Apex Sports

ΕΚΤΑΚΤΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ:

Στη St. Kilda ο Ρος Λάιον!

Στη St. Kilda ο Ρος Λάιον!

Η μεγάλη επιστροφή είναι και επισήμως γεγονός! Ο Ρος Λάιον έβαλε την υπογραφή του και ανέλαβε την τεχνική ηγεσία των St. Kilda Saints 11 χρόνια μετά την αποχώρησή του. Έτσι, ολοκληρώνεται με… happy end ένα σενάριο που πολλοί φίλοι της ομάδας έβλεπαν με μεγάλη ανυπομονησία να εκτυλίσσεται τις τελευταίες ημέρες.

Ο Ρος Λάιον είχει οδηγήσει τη St. Kilda δύο σερί χρονιές (2009, 2010) στον μεγάλο τελικό του AFL και, παρόλο που δεν μπόρεσε να κατακτήσει και τον τίτλο, η πρώτη περίοδος της παρουσίας του στην ομάδα χαρακτηρίστηκε ως “χρυσή”, με τους Saints να αναβαθμίζονται σε σταθερούς διεκδικητές του τροπαίου.

Μάλιστα, ο σύλλογος της Μελβούρνης πρόσφερε τετραετίες συμβόλαιο στον Λάιον, δείγμα της εμπιστοσύνης προς το πρόσωπό του. Σημειώνεται πως ο 56χρονος τεχνικός μεταξύ του 2011 που αποχώρησε από τη St. Kilda και του σήμερα, εργάστηκε επί μία οκταετία (2012-2019) στους Fremantle Dockers, φτάνοντας στον τελικό του AFL το 2013, δίχως όμως να πάρει το τρόπαιο.

Τελευταία άρθρα Αυστραλιανό Ποδόσφαιρο

Video Αυστραλιανό Ποδόσφαιρο

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και λάβετε ενημερώσεις στα εισερχόμενά σας. Δεν θα σας στείλουμε spam και σεβόμαστε το απόρρητό σας.