Αυστραλιανό Ποδόσφαιρο Apex Sports

ΕΚΤΑΚΤΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ:

Έπιασε δουλειά στη North Melbourne o Κλάρκσον!

Έπιασε δουλειά στη North Melbourne o Κλάρκσον!

Ημέρα Νο1 στη δουλειά για τον Άλιστερ Κλάρκσον. Ο 54χρονος τεχνικός ξεκίνησε και επισήμως να ασκεί τα καθήκοντα του προπονητή των North Melbourne Kangaroos, καθώς περίμενε ώσπου να μπει ο Νοέμβριος και να εκπνεύσει οριστικά το συμβόλαιό του με την προηγούμενη ομάδα του, τους Hawthorn Hawks.

Η αλήθεια είναι πως αυτή η… εκκίνηση της συνεργασίας δεν ήταν απολύτως αυτονόητη το τελευταίο διάστημα. Εδώ και μερικές εβδομάδες ο Άλιστερ Κλάρκσον βρίσκεται στο επίκεντρο μίας έρευνας σχετικά με ρατσιστική συμπεριφορά μελών του συλλόγου του Hawthorn προς Αβορίγινες παίκτες της ομάδας, τα τελευταία χρόνια.

Η αρχική εσωτερική έρευνα του συλλόγου δεν βγάζει απολύτως “καθαρό” τον Κλάρκσον, ωστόσο λόγω της σοβαρότητας των κατηγοριών το ίδιο το AFL ανέλαβε να πραγματοποιήσει μία δική του επιπρόσθετη έρευνα για να καταλήξει σε συμπεράσματα.

Από την πλευρά του ο Κλάρκσον εξαρχής χαρακτήρισε λανθασμένη κάθε κατηγορία σε βάρος του και μέχρι και σήμερα στηρίζει σθεναρά τη θέση του, αποποιούμενος οποιαδήποτε ανήθικη ή ρατσιστική συμπεριφορά στα 16 χρόνια (2005-2021) που βρισκόταν στον σύλλογο.

Τελευταία άρθρα Αυστραλιανό Ποδόσφαιρο

Video Αυστραλιανό Ποδόσφαιρο

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και λάβετε ενημερώσεις στα εισερχόμενά σας. Δεν θα σας στείλουμε spam και σεβόμαστε το απόρρητό σας.