Αυστραλιανό Ποδόσφαιρο Apex Sports

ΕΚΤΑΚΤΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ:

Σε διαδικασία ολικού “λίφτινγκ” το Whitten Oval (pics)

Σε διαδικασία ολικού “λίφτινγκ” το Whitten Oval (pics)

Με γοργό ρυθμό προχωρούν οι διαδικασίες ολικής ανακαίνισης του Whitten Oval. Η ιστορική… κατοικία των Western Bulldogs, ως προπονητήριο και χώρος γραφείων, έχει μπει από τον περασμένο Ιούλιο σε μία νέα εποχή, καθώς μεγάλο μέρος των παλαιών εγκαταστάσεων έχουν ήδη κατεδαφιστεί και βήμα-βήμα προχωρά η αναδόμηση του γηπέδου.

Σήμερα, περίπου τέσσερις μήνες μετά, μεγάλο μέρος των απαραίτητων γκεμισμάτων έχει πραγματοποιηθεί, φυσικά το χορτάρι του αγωνιστικού χώρου έχει απομακρυνθεί και σύντομα αναμένεται να ξεκινήσει η επόμενη φάση των εργασιών, με τη σταδιακή δόμηση των νέων εγκαταστάσεων.

Το εγχείρημα αναμένεται να αποπερατωθεί εντός του 2024, γεγονός που σημαίνει πως οι Bulldogs θα συνεχίσουν να χρησιμοποιούν ως προπονητήριο και διοικητικό κέντρο το Skinner Reserve και το 2023. Το συνολικό κόστος του έργου έχει υπολογιστεί στα 77.000.000 δολάρια Αυστραλίας (50.000.000 ευρώ).

Τελευταία άρθρα Αυστραλιανό Ποδόσφαιρο

Video Αυστραλιανό Ποδόσφαιρο

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και λάβετε ενημερώσεις στα εισερχόμενά σας. Δεν θα σας στείλουμε spam και σεβόμαστε το απόρρητό σας.