Αυστραλιανό Ποδόσφαιρο Apex Sports

ΕΚΤΑΚΤΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ:

Μία επιπλέον αγωνιστική στο AFL του 2023!

Μία επιπλέον αγωνιστική στο AFL του 2023!

Αύξηση των αγωνιστικών υποχρεώσεων για τις ομάδες θα έχει το νέο έτος. Όπως ανακοινώθηκε, στη σεζόν του 2023 προστέθηκε μία επιπλέον αγωνιστική στην κανονική περίοδο, ανεβάζοντας τον συνολικό αριθμό των αγώνων των ομάδων στους 23.

Παράλληλα, αυτή η επιπρόσθετη αγωνιστική θα έχει μία ιδιαιτερότητα, αφού και τα εννέα παιχνίδια της θα διεξαχθούν σε γήπεδα της πολιτείας της Νότιας Αυστραλίας (South Australia). Αν και ακόμη δεν έχουν οριστεί οι ακριβείς ημερομηνίες για τον κάθε αγώνα και το γήπεδο που θα φιλοξενήσει το καθένα, είναι γνωστό πως τα ματς θα γίνουν εντός του διαστήματος 13-16 Απριλίου, με επίκεντρο την πόλη της Αδελαΐδας.

Σημειώνεται πως η συγκεκριμένη εβδομάδα δεν επιλέχθηκε τυχαία, καθώς συμπίπτει με την περίοδο που ολοκληρώνεται η σχολική περίοδος και αρχίζουν οι διακοπές των παιδιών. Επίσης. έρχεται περίπου μία εβδομάδα πριν από την ANZAC Day, δηλαδή την 25η Απριλίου που είναι η μία από τις δύο σημαντικότερες εθνικές εορτές της Αυστραλίας (επέτειος έναρξης της Εκστρατείας της Καλλίπολης στον Α’ Παγκόσμιο Πόλεμο).

Τελευταία άρθρα Αυστραλιανό Ποδόσφαιρο

Video Αυστραλιανό Ποδόσφαιρο

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και λάβετε ενημερώσεις στα εισερχόμενά σας. Δεν θα σας στείλουμε spam και σεβόμαστε το απόρρητό σας.