Αυστραλιανό Ποδόσφαιρο Apex Sports

ΕΚΤΑΚΤΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ:

AFL: Συνελήφθη διαιτητής για στοιχηματικό σκάνδαλο!

AFL: Συνελήφθη διαιτητής για στοιχηματικό σκάνδαλο!

Στη σύλληψη τεσσάρων προσώπων, εκ των οποίων ο ένας είναι διαιτητής του AFL, προχώρησε η αστυνομία της πολιτείας Βικτώρια στην Αυστραλία! Τα συγκεκριμένα τέσσερα άτομα κατηγορούνται για απόσπαση και διαρροή πληροφοριών σχετικά με τη μυστική ψηφοφορία για το Βραβείο Browlow, προς εύνοια στοιχηματικής εταιρείας.

Συγκεκριμένα, το AFL παρατήρησε πως μετά την καταμέτρηση των -μυστικών- ψήφων για την ανάδειξη του νικητή του βραβείου, ένα από τα συνεργαζόμενα στοιχηματικά πρακτορεία είχε μία ασυνήθιστη μεταβολή στις αποδόσεις των υποψηφίων για το έπαθλο. Αυτό οδήγησε το AFL, σε συνεργασία με την αστυνομία, σε έρευνα η οποία κατέληξε στη σύλληψη των τεσσάρων αυτών προσώπων.

Ανοίγοντας τον χαρτοφύλακα με τις μυστικές ψήφους του Βραβείου Brownlow.

Υπενθυμίζεται πως το Βραβείο Brownlow για το 2022 το κέρδισε ο Πάτρικ Κριπς των Cartlon Blues. Τονίζεται πως το Βραβείο Browlow είναι ουσιαστικά η κορυφαία ατομική διάκριση του AFL και απονέμεται στον κορυφαίο παίκτης της κανονικής περιόδου μίας σεζόν, βάσει της ψήφου των διαιτητών σε κάθε αγωνιστική.

Ο Πάτρικ Κριπς στην απονομή του Βραβείου Brownlow.

Τελευταία άρθρα Αυστραλιανό Ποδόσφαιρο

Video Αυστραλιανό Ποδόσφαιρο

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και λάβετε ενημερώσεις στα εισερχόμενά σας. Δεν θα σας στείλουμε spam και σεβόμαστε το απόρρητό σας.