Αυστραλιανό Ποδόσφαιρο Apex Sports

ΕΚΤΑΚΤΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ:

AFL: Επιβεβαίωσε την αποχώρησή του ο ΜακΛάχλαν

AFL: Επιβεβαίωσε την αποχώρησή του ο ΜακΛάχλαν

Την οριστική του αποχώρηση από τη θέση του Εκτελεστικού Διευθυντή του AFL επιβεβαίωσε ο Τζίλον Μακλάχλαν. Ο 49χρονος παράγοντας είχε από τον περασμένο Απρίλιο προαναγγείλει τη μη παραμονή του στη συγκεκριμένη θέση μετά το 2023 και αυτή τη φορά όχι μόνο επικύρωσε την απομάκρυνσή του, αλλά γνωστοποίησε πως αυτή θα γίνει τον Απρίλιο του επόμενου έτους (έναν χρόνο μετά την πρώτη ανακοίνωση) αμέσως μετά την 5η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Ο ΜακΛάχλαν, ο οποίος είχε διαδεχθεί τον μακροβιότερο CEO στην ιστορία του AFL, τον ελληνοκυπριακής καταγωγής Άντριου Δημητρίου το 2014, ουσιαστικά επιταχύνει την αποχώρησή του, θέλοντας να επιτρέψει σε μία νέα ηγεσία να διαχειριστεί μερικά από τα σημαντικότερα ανοικτά μέτωπα, όπως εκείνο του σκανδάλου ρατσισμού στο Hawthorn που βρίσκεται υπό διερεύνηση, αλλά και την προσθήκη μίας επιπλέον ομάδας στο πρωτάθλημα.

Ο ελληνοκυπριακής καταγωγής Άντριου Δημητρίου ήταν ο προηγούμενος Εκτελεστικός Διευθυντής του AFL (2003-2014).

Μέσα στις επόμενες εβδομάδες ενδέχεται να αρχίσει και ένα πρώτο άνοιγμα φακέλου ονομάτων, στην αναζήτηση του κατάλληλου διαδόχου του ΜακΛάχλαν.

Τελευταία άρθρα Αυστραλιανό Ποδόσφαιρο

Video Αυστραλιανό Ποδόσφαιρο

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και λάβετε ενημερώσεις στα εισερχόμενά σας. Δεν θα σας στείλουμε spam και σεβόμαστε το απόρρητό σας.