Αυστραλιανό Ποδόσφαιρο Apex Sports

ΕΚΤΑΚΤΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ:

Στα 22.1 έτη η μέση ηλικία του ρόστερ του Hawthorne!

Στα 22.1 έτη η μέση ηλικία του ρόστερ του Hawthorne!

Σε μία εξόχως βαθιά ανανέωση προχώρησαν φέτος οι Ηawthorn Hawks, κάτι που είναι οφθαλμοφανές με μία ματιά στο ρόστερ τους. Έπειτα από την αποχώρησε σχεδόν όλων όσων είχα απομείνει από την… παλιά φουρνιά, ο μέσος όρος ηλικίας έχει πέσει στο εντυπωσιακό 22.1.

Ουσιαστικά, ο Λιούκ Μπρουστ (κεντρική φωτό) είναι πια ο μοναδικός από τους συνολικά 42 παίκτες του δυναμικού που είναι άνω των 30 και επιπρόσθετα ο μοναδικός ο οποίος έχει κατακτήσει πρωτάθλημα με τους Hawks, όντας στην ομάδα την τριετία 2013, 2014, 2015 που είχαν έρθει τρεις σερί τίτλοι.

Πλέον, το Hawthorn ξεπέρασε τους Adelaide Crows ως η ομάδα με τον μικρότερο μέσο όρο ηλικίας στο πρωτάθλημα του AFL, γνωρίζοντας πάντως πως μία τόσο νεανική ομάδα σπανίως μπορεί να οδηγήσει σε μία εξαιρετική σεζόν από τον πρώτο χρόνο. Με απλά λόγια, οι Hawks επενδύουν το 2023 στο μέλλον, φιλοδοξώντας στο δεύτερο ήμισυ της δεκαετίας να γίνουν ξανά ένας σύλλογος πρωταθλητισμού.

Τελευταία άρθρα Αυστραλιανό Ποδόσφαιρο

Video Αυστραλιανό Ποδόσφαιρο

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και λάβετε ενημερώσεις στα εισερχόμενά σας. Δεν θα σας στείλουμε spam και σεβόμαστε το απόρρητό σας.