Αυστραλιανό Ποδόσφαιρο Apex Sports

ΕΚΤΑΚΤΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ:

Τσάτας: “Θα προσπαθήσω να πάρω ευκαιρίες συμμετοχής από νωρίς στη σεζόν”

Τσάτας: “Θα προσπαθήσω να πάρω ευκαιρίες συμμετοχής από νωρίς στη σεζόν”

Με υψηλούς στόχους ξεκινά την παρουσία του στο AFL και τους Essendon Bombers ο Ελάιτζα Τσάτας. Ο 18χρονος ελληνικής καταγωγής Αυστραλός ήταν το Νο5 στο AFL Draft των προηγούμενων ημερών και παράλληλα η πρώτη επιλογή του Essendon στη διαδικασία.

Ο νεαρός Τσάτας φιλοδοξεί πως θα μπορέσει από νωρίς στις σεζόν του 2023 να βρει ευκαιρίες για συμμετοχές με την πρώτη ομάδα, συμπληρώνοντας παράλληλα την ανάγκη του να βελτιώσει το αμυντικό κομμάτι του παιχνιδιού του.

“Οπωσδήποτε θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό και θα προσπαθήσω να πάρω ευκαιρίες συμμετοχές από νωρίς στην επόμενη σεζόν. Κεφάλι κάτω, μανίκια σηκωμένα και δουλειά.

Νομίζω πως μπορώ να βελτιωθώ στις διεκδικήσεις της μπάλας, στο αμυντικό σκέλος του παιχνιδιού μου. Εάν μπορέσω να βελτιώσω τα μαρκαρίσματά μου και την αμυντική μου πίεση, θα γίνω ένα πολύ πιο πλήρης παίκτης. Θα βελτιωθεί έτσι όλο το παιχνίδι μου”, ανέφερε χαρακτηριστικά ο Τσάτας.

Τελευταία άρθρα Αυστραλιανό Ποδόσφαιρο

Video Αυστραλιανό Ποδόσφαιρο

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και λάβετε ενημερώσεις στα εισερχόμενά σας. Δεν θα σας στείλουμε spam και σεβόμαστε το απόρρητό σας.